Despre cursuri și cum poți aplica

Cursurile oferite cadou în programul #nuamfostde10 sunt create de profesioniști recunoscuți la nivel național și internațional. Acestea se desfășoară pe platforme online pe care cursanții le pot accesa pe bază de utilizator și parolă. Fiecare trainer oferă 10 licențe gratuite la cursul propriu acelor tinerilor care au luat la BAC-ul în 2017 cu aceeași medie ca și ei și care vor să devină profesioniști în domeniul lor. Valoarea totală a cursurilor oferite este de 51.000 EURO. Licențele cadou se vor oferi pe principiul primul venit-primul servit.

Vezi mai jos detalii despre cursuri și aplică pentru cel care ți se potrivește

Website program
www.OnlineMastery.ro

Calin

Trainer: Călin Biriș
Medie la BAC: 9,25

Online Mastery
Înveți Marketing Online de la A la Z

Înveți tot ce trebuie să știi în Marketing Online pentru a ajuta companiile să câștige mai mulți clienți de pe internet. În urma cursului vei avea cunoștințele și aptitudinile necesare să te angajezi în marketing. Lecțiile video sunt realizate în baza experienței de peste 9 ani a trainerului cu companii precum Trilulilu, Zonga, Loopaa, Banca Transilvania, Motul, Astratex, Edotec, Polaris Medical etc.

Ce înveți în Online Mastery

Îți dezvolți aptitudini practice de creare de reclame pe Facebook, Instagram, Google, Youtube, Linkedin și pe alte website-uri din România, pentru a atrage mai mult trafic și clienți din online.

Afi cum să gestionezi canalele sociale de promovare online ca un profesionist. Înveți cum să comunici eficient și de impact pe Facebook, Linkedin, Twitter, Youtube, Google+ și pe alte platforme.

Înveți cum să analizezi contextul online și cum să creezi o prezență pe internet care convertește. Afli ce trebuie să iei în considerare când faci un website și cum folosești un blog de companie pentru a crește vânzările pe termen lung.

Afli care sunt ingredientele care te ajută să aduci un website în primele rezultate la căutări în Google (SEO).

Înveți cum să captezi adresele de e-mail ale vizitatorilor unui website și cum să comunici eficient prin newslettere.

Îți dezvolți un mod strategic de abordare al marketingului online, încât să poți alinia obiectivele unui business cu acțiunile de comunicare și vânzare pe internet.

Pentru a primi un cont gratuit de acces la Online Mastery trebuie să ai media 9,25 la BAC.

Managers Academy

Website program
www.managersacademy.ro

Eliade Rotariu - Training pentru manageri

Trainer: Eliade Rotariu
Medie la BAC: 8,00

Managers Academy
Primul program online de dezvoltare managerială 100% autentic românesc.

MANAGERS ACADEMY este un program online, structurat pe 6 module, cu o tematică ce acoperă aspectele cele mai relevante ale managementului, similar cu o programa MBA.
Cursul este construit pe cei 3 piloni principali pe care funcţionează o companie (SISTEM, BANI, OAMENI) si care au relevanţă pentru activitatea oricărui manager.

Ce înveți în acest curs

La finalul primului modul iti va fi mult mai clar ce ai de facut ca manager si ce nu ai de facut. Câteva din instrumentele pe care le vei învăța: obiectivele SMART, analiza SWOT, diagrama Ishikawa, matricea de decizie, reguli esenţiale în Time Management etc.

Vei afla cum să lucrezi cu echipa astfel încât să eviți conflictele și să obții cele mai bune performanțe. Câteva lucruri pe care le vei învăța: feedback-ul în comunicare, ascultarea activă, ședinţe eficiente, delegarea activităţilor etc.

Afli ce trucuri poate folosi un manager pentru a crește vânzările și a direcționa acțiunile de marketing fără să risipească resurse importante.

Înveți cum poate un manager să țină sub control costurile, cum are grijă de profit, cum face să aibă bani atunci când are nevoie de ei și nu numai.

Descoperi cele mai importante lucruri despre cum poți să faci un management practic al resurselor umane și cum să ai o echipă de oameni potriviți, performanți și motivați.

Sunt mulți manageri pe lumea asta, însă puțini dintre ei sunt și lideri autentici în mijlocul echipei lor. Tu poți învăța cum să ajungi un lider cu adevărat urmat de echipă.

Pentru a primi un cont gratuit de acces la Managers Academy trebuie să ai media 8,00 la BAC.

Business Mastery - prezentare

Website program
www.businessmastery.ro

Lorand Soares Szasz

Trainer: Lorand Soares Szasz
Medie la BAC: 8,33

Business Mastery
Învați cum să dezvolți o afacere, să o duci la următorul nivel

În Business Mastery afli ce înseamă să dezvolți o afacere și să o crești exponențial. Vei învăța despre recrutarea și construirea echipei, procedurarea sistemelor, creșterea vânzărilor, fidelizarea clienților, îmbunătățirea tacticilor de marketing și promovare și multe alte acțiuni și strategii de business.

Ce afli în Business Mastery

În acest modul verifici direcția în care merge o afacerea și cum poți să câștigi mai mult control al timpului, distribuției și banilor.

Aici vei găsi acele tactici care diferențiază o firmă de ceilalți concurenți din piață. Beneficiul este că vei știi cum să vinzi mai scump și totuși să vinzi mai mult decât concurenții.

În acest modul vei afla cum să promovezi o afacere pentru a câștiga mai multe contacte și să generezi mai mulți clienți, optimizând rata de conversie.

Înveți care sunt cele mai bune metode prin care te asiguri că fiecare client rămâne pe termen lung și, mai mult, te recomandă și altor potențiali clienți.

În acest modul vei primi tehnici prin care să conduci clienții să cumpere mai mult și să genereze vânzări profitabile pe termen lung.

Vei învăța cum să structurezi o afacere în așa fel încât lucrurile să funcționeze și când nu este antreprenorul prezent.

Pentru a primi un cont gratuit de acces la Business Mastery trebuie să ai media 8,33 la BAC.

Wealth Academy - prezentare

Website program
www.wealthacademy.ro

Eusebiu Burcas

Trainer: Eusebiu Burcaș
Medie la BAC: 8,06

Wealth Academy
Gestionează eficient banii și investește inteligent

Dezvoltarea coeficientului tău de inteligenţă financiară este cea mai importantă schimbare pe care trebuie să o faci pentru a trăi în bunăstare. Wealth Academy este unicul program de creștere a nivelului de conștiință financiară și de generare a abundenței, lansat până azi în România.

Ce cuprinde acest curs

Vei face analiza situației tale financiare curente pentru identificarea coordonatelor bunăstării personale actuale şi definirea parametrilor bunăstării.

În acest modul vei dobândi aptitudinile necesare să ai control asupra banilor tăi și vei primi metodele și tehnicile necesare pentru gestionarea finanțelor personale.

Înveți principiul care stă la baza prosperităţii. Îţi vei construi planul financiar personal – pilonul tău de dezvoltare susţinută pe termen mediu şi lung, cât vei afla și cum să îţi protejezi ceea ce ai economisit.

Pe parcursul celor 12 săptămâni vei primi la dispoziție toate materialele de care ai nevoie pentru a pune în operă planul financiar personal pe care l-ai creat.

Pentru a primi un cont gratuit de acces la Wealth Academy trebuie să ai media 8,06 la BAC.

Back to yourself - prezentare

Website program
www.backtoyourself.ro

Zoltan Vereș

Trainer: Zoltan Veres
Medie la BAC: 9,68

Back to yourself
Cel mai complex program online de dezvoltare a Inteligenței Emoționale

Descoperă cum poți să folosești Inteligența Emoțională ca să obții performanță în carieră, să dezvolți relații armonioase cu oamenii dragi ție și să trăiești constient.

Ce afli în Back to yourself

Afli ce este Inteligența Emoțională. Descoperi ce înseamnă “conștientizare”, “control” și “colaborare”. Înveți modelul Six Seconds de dezvoltare a EQ-ului și primul model de “auto-coaching”.

În acest modul afli despre cadranul emoțiilor tale și modalitățile de clasificare a emoțiilor.

Descoperi că există șabloane emoționale la nivel subconștient și înțelegi că ele sunt, de fapt, obiceiuri, comportamente, gânduri sau emoții care se repetă periodic.
Esența este să înțelegi de ce continuă să apară unele dintre ele și ce poți să faci tu, conștient, ca să scapi de obiceiurile neconstructive și să instalezi obiceiuri constructive, care să te ajute.

Afli cum să folosești motivația intrisecă pentru a-ți îmbunătăți dispoziția și cum să-i inspiri pe ceilalți.

Înveți cum să iei decizii în mod obiectiv și asumat, pentru mai mult succes în viață.

Descoperi cum să îți schimbi starea și înveți cum să îți dezvolți capacitatea de a-ți modela reacțiile, gândurile și comportamentul, ca să ai starea cea mai potrivită în fiecare situație.

Descoperi care este diferența matematică între o viziune pesimistă și una optimistă și cum să menții o stare optimistă. Înțelegi care este esența unei atitudini pozitive și cum te ajută în viață.

Întelegi ce este empatia și înveți cum să te conectezi la capacitatea înnascută a creierului de a-i citi pe ceilalți.

Descoperi care este impactul lucrurilor mărunte și cum pot ele să aibă efecte pe termen lung. Vei învăța cum să conduci prin exemplu, în toate domeniile din viața ta.

Pentru a primi un cont gratuit de acces la Back to yourself trebuie să ai media 9,68 la BAC.

Cum sa vorbești bine - prezentare

Website program
www.andreitiganas.ro

Trainer: Andrei Țigănaș
Medie la BAC: 9,39

Cum să vorbești bine
23 de tehnici pentru o dicție și o voce de invidiat

Scapă de neîncredere, nesiguranță și transmite forță atunci când vorbești. Acest curs este pentru cei care care vor să strălucească atunci când vorbesc în public sau în fața unui client.

Ce cuprinde acest curs

Lucrezi la modul în care pronunți cuvintele, la claritate.

Îți lucrezi vocea ca să obții cea mai bună versiune a ta.

Aici îți ajustezi viteza și decibelii.

Te „antrenezi” ca să transmiți emoții atunci când vorbești.

Obții gravitate și forță pentru vocea ta.

Îți corelezi din respirații emoțiile, puterea vocii și culoarea ei.

Pentru a primi un cont gratuit de acces la Cum să vorbești bine trebuie să ai media 9,39 la BAC.

Pregatit pentru discurs - prezentare

Website program
www.ovidiuoltean.ro

Trainer: Ovidiu Oltean
Medie la BAC: 9,86

Pregătit pentru discurs
Comunică mai Clar, Captivant și Convingător

Scapă de orice bătaie de cap atunci când ai nevoie să susții o prezentare. Învață ce înseamnă să vorbești cu impact de la Ovidiu Oltea, dublu campion European și de 12 ori campion național la Public Speaking.

Ce înveți în acest curs

Vei afla ce anume trebuie să faci înainte să îți construiești prezentarea, pentru a-ți asigura succesul.

Vei învăța cum să îți ordonezi ideile pentru a informa, convinge, amuza și motiva publicul.

Vei afla cum să te folosești de vocea ta și de corpul tău într-un mod armonios pentru a-ți susține mesajul.

Vei învăța cum să îți gestionezi emoțiile și timpul, ce să faci când uiți, cum să improvizezi și cum să iți creezi o introducere profesionistă.

Vei descoperii strategii și tehnici pentru a gestiona un public dificil și a te asigura că publicul tău reține mesajul tău și interactionează cu tine.

Vei învăța cum să folosești eficient recuzita, cum să îți construiești slide-urile, care este alimentația potrivită și cum poți să iți împachetezi mesajul.

Vei afla cum să obții feedback de cea mai bună calitate, cum să faci follow-up, unde poți exersa vorbitul în public și care sunt etape spre măiestrie.

Vei descoperi cum sunt aplicate toate tehnicile din cele 7 module în cadrul mai multor prezentări.

Pentru a primi un cont gratuit de acces la Pregătit pentru discurs trebuie să ai media 9,86 la BAC.

Sales Mastery - prezentare

Website program
www.sales-mastery.ro

Eliade Rotariu - Training pentru manageri
Eusebiu Burcas

Traineri: Eliade Rotariu și Eusebiu Burcaș
Medie la BAC: 8,00 sau 8,06

Sales Mastery
Programul online de creștere accelerată a abilităților de vânzări

Dezvoltă-ți în mod accelerat abilitățile de vânzări. Îmbunătăţeşte-ți procesul de vânzare pentru a primi mai multe DA-uri. Învață de la “cei 2 E”, Eusebiu şi Eliade, ceea ce au învățat peste 2500 de vânzători din mai bine de 100 de companii.

Ce cuprinde acest curs

Vei dobândi o privire de ansamblu asupra procesului de vânzare şi vei înţelege cum să vinzi stabil, indiferent de domeniul în care lucrezi.
Vei afla cum să îţi planifici rezultatele și cum să-ți planifici activitatea pentru a le atinge cu maxim de eficiență.
De asemenea, vei identifica cum funcţionează “aritmetica” vânzărilor.

Vei învăţa cum să identifici nevoile și dorințele clienților, astfel încât să le oferi soluțiile cele mai potrivite pentru ei.
Vei afla cum să îți organizezi întâlnirile cu clienții astfel încât să îți atingi obiectivele.
De asemenea, vei afla cum să identifici semnalele pozitive în procesul de vânzare și cum să crești rata de închidere a vânzării.

Vei învăţa cum să foloseşti “birocraţia” în favoarea ta.
Vei identifica metode de folosire a unui CRM pentru eficientizarea activităţii tale de vânzător profesionist.
Vei înţelege cum să valorizezi şedinţele de vânzări și care sunt principalele greşeli în vânzări.

Vei afla care sunt “ingredientele” cheie care stau la baza unei atitudini de învingător.
Vei afla cum să îţi menţii sau să îţi recuperezi energia zilnică.
Vei afla metode pentru diminuarea stresulului în activitatea ta de vânzător.
Vei înţelege de ce confidenţialitatea şi încrederea în produs şi în compania ta sunt esenţiale pentru succesul tău.

Pentru a primi un cont gratuit de acces la Sales Mastery trebuie să ai media 8,00 sau 8,06 la BAC.

Susține proiectul #nuamfostde10
Distribuie acest proiect dacă și tu dorești mai mulți profesioniști bine pregătiți.